Project Description

Wie is Kubus Alphen aan den Rijn?

Als administratiekantoor helpen wij veel bedrijven in en om Alphen aan den Rijn bij het verzorgen van de boekhouding en de administratie. Ons kantoor is aangesloten bij de Kubus Coöperatie. Hierdoor hebben we een breed bereik door heel Nederland. Wij onderscheiden ons als kantoor door de laagdrempeligheid en persoonlijke benadering naar klanten. Voor onze klanten staan wij altijd klaar en bij een vraag staat het ze vrij om binnen te wandelen. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons.

Wat bieden wij

Een assistent accountant heeft bij ons een zelfstandige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor jouw eigen planning en het aansturen van je collega’s. We bieden een moderne werkplek waarbij automatisering een belangrijke rol speelt en waar jouw kennis op prijs wordt gesteld. Ons kennisnetwerk wordt ingezet om jou verder te laten groeien.

Wat zoeken wij

Wij zoeken assistent accountant die in staat is om jaar- en fiscale stukken op te stellen. Daarnaast is het belangrijk om een ondersteunende rol te vervullen voor de boekhoudende medewerkers. Samen met de eigenaar van Kubus Alphen aan den Rijn word jij de contactpersoon van deze vestiging. Het gaat om een full-time functie van 40 uur per week.

Wat vragen wij van een assistent accountant

  • Je beschikt over HBO denkniveau
  • Kennis van financiele wet- en regelgeving
  • Enthousiaste werkhouding
  • Je bent een teamspeler maar kan ook zelfstandig werken
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in het opstellen van jaar- en fiscale stukken.
assistent accountant

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en denk jij dat jij degene bent die wij zoeken? Vul dan het contactformulier in en geef ons een kleine toelichting. Zodra wij hem hebben ontvangen nemen we hem in behandeling en hoor je zo snel mogelijk van ons.
Je mag ook rechtstreeks een mail naar ons sturen. Gebruik dan het e-mailadres alphen@kubus.nl o.v.v. sollicatie assistent accountant.

Choose File

De 6 beloften van Kubus Alphen aan den Rijn

Wij houden samen jouw organisatie gezond

Alle specialismen in huis

Vaste prijs per maand, geen verrassingen

24/7 Online boekhouden

Totaal ontzorgd, jij kunt weer ondernemen

Vast aanspreekpunt